Treningi

Namesto, da poslušate o tujih izkušnjah, si na treningu naberite svoje!

Kaj je pomembnejše, osvojeno znanje, ki deluje, ali diploma? Je bolje, da nas poznajo po certifikatih, ali po dosežkih? Bill Gates nima diplome. Kaj ima in po čem ga poznamo?

Pomembno je, da znanje, tudi če je novo ali drugačno, resnično deluje. Pomembno je, da povečuje zadovoljstvo, vpliv, prodajo in dobiček in omogoča nagrade ter dodatne zaslužke.

Pomaga tudi, če je enostavno in razumljivo. Še bolj, če ga lahko takoj uporabimo in vidimo rezultat. Zato treniramo toliko časa, da dosežete željene rezultate. Odvisno od velikosti skupine. V skupini ali posamezno.

Za predavanja, proučevanje tujih primerov in praks ter ostala pasivna izobraževanja, priporočam druge izvajalce. Seveda se lahko po želji tudi mi dogovorimo za take oblike izobraževanj. Trening je tisto, kar priporočam. Pravi trening po vsebini, ne samo po imenu. Minimalno 4, največ 15 udeležencev.

Trening prodajnega pogovora

Vnaša izkušnje, znanje in samozavest. Povečanje prodaje je posledica udeležbe prodajalcev na treningu prodajnega pogovora. Tako začetniki kot izkušeni prodajalci bodo po treningu vedeli več o prodajnem pogovoru, predvsem pa znali bolje prodajati. Namesto poslušanja o tujih izkušnjah si na treningu prodajalci nabirajo svoje.

Trening kontrolinga

Z mojo pomočjo boste z manj naredili in zaslužili več. Široke izkušnje in znanje iz moje prakse prispevajo k temu, da vem kaj deluje. Vem tudi, da mora biti enostavno. Učinkovit kontroling predstavljajo informacije, ki skozi leta povečujejo učinkvitost podjetja.

Trening motivacija sodelavcev

Prinaša veselje v vaše poslovno in osebno življenje. Razkriva, kako poleg klasičnih in pozanih motivacijskih in “higieničnih” teorij delujejo enostavni človeški pristopi “naših babic”. Hvaležni boste sami sebi, hvaležni vam bodo sodelavci in vaše podjetje.

Postanite vplivna osebnost (trening)

Omogoči vam, da pustite sled. Motivacija in prepričevanje delujeta za kratko. Vpliv traja večno. Naučili se boste vplivati na svoje sodelavce in bližnje in večno boste ostali v njihovih srcih. Delo v službi vam bo v še večje veselje.

Trening vodenja

Oblikuje avtoriteto in zaupanje svojih sodelavcev. Po treningu boste znali voditi različne ljudi brez konfliktov, na podlagi vzajemnega spoštovanja. Reševanje problemov bo enostavno. Vodje so tisti, ki dosežejo svoje cilje.